viernes, 17 de diciembre de 2010

Rafel Nadal, Fill Predilecte. Per Antoni Pastor.

Per primera vegada en la història, el Consistori de Manacor atorga la més alta distinció a un veïnat del seu municipi. El que he pretès com a Batle i màxim representant d'aquest Ajuntament, ha estat fer justícia amb aquest gran esportista i millor persona.

Antoni Pastor i Cabrer
Batle de Manacor

Manacor estava en deute amb Rafel Nadal i per això li hem concedit la distinció més important que es pot atorgar en vida, Fill Predilecte de la Ciutat de Manacor.
És una manera d'agrair-li tot el que fa per Manacor i el que la seva imatge representa a nivell internacional. Temps enrere ja li va ser concedida la medalla d'or de la Ciutat al mèrit esportiu.

Però ara hem volgut anar un pas més enllà, i reconèixer així com toca, a qui per molts està nomenat el millor esportista espanyol de tots el temps.
És un orgull i un privilegi per a tots els manacorins comptar amb Rafel Nadal com un més dels nostres veïnats. I a mi, com a Batle, m'omple de satisfacció, concedir per primera vegada en tota la història de Manacor, la distinció de Fill Predilecte de la nostra Ciutat.

Rafel, en nom de tots, moltes gràcies, Manacor mai et podrà tornar tot el bé que ens estàs fent.

Per acabar vull felicitar els impulsors d'aquest blog, per la magnífica iniciativa que han tingut, i per convidar-me a participar. Estic segur que molt aviat sereu un referent per a tots els que seguim l'esport mitjançant les noves tecnologies. Vos desitj la millor de les sorts.

Antoni Pastor i Cabrer
Batle de Manacor



No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Comenta el artículo!