martes, 14 de diciembre de 2010

Cladera califica a Fernando Roig como "prepotente"

Declaraciones incendiarias del presidente del Real Mallorca, Jaume Caldera, a IB3 Televisió. Como no queremos "magnificar" la polémica entre el Villarreal y el Mallorca aquí están las declaraciones íntegras de Cladera a IB3 TV.

Ni comerán ni se sentarán con el Villarreal
"Lo que ha passat amb el Vila-Real és un tema que no és fàcil de superar i els hi hem de demostrar quina és sa portura que tenim perquè sa forma com s'ha pres una decisió en contra del Mallorca a instancies del Vila-Real...Hem decidit anar tots junts al partit però des de sa tribuna i sense participar en cap esdeveniment social típic previ al partit"

Respuesta a la invitación del Villarreal
"Ells han fet el que es fa habitualment, enviar una carta de cortesia i noltros els contestarem diguent que degut als esdeveniments que han esta succeint i degut a aquesta postura del president del Vila-Real, que insisteix en fer comentaris maliciosos en contra del Mallorca. Mentre duri aquesta postura no volem tenir cap tipus de contacte"

En contra de la postura de Fernando Roig
"No només és la conversa de Roig amb Manzano sino que la postura del Vila-Real a la Lliga de Futbol Professional sempre és ofensiva en contra del club i no ho podem acceptar més, han de saber que no estam disposats a mantenir relacions amb un club que no respecta les mínimes formes de cortesia i educació"

"Noltros sobretot el que volem donar és suport a l'equip en un moment important. Per una altra banda el que volem és posar de manifest que no es poden mantenir postures com la del president del Vila-Real, d'una prepotència desmesurada i una falta de consideracio cap al nostre club"

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Comenta el artículo!