martes, 11 de enero de 2011

Dani Pacheco, de La Masia a Melwood


Per Pedro Abraham
M'agradaria apropar a la gent que segueix aquest blog, des de la meva privilegiada experiència en les categories inferiors d'un dels clubs més grans del món, algun dels noms que en molt poc temps seràn protagonistes a nivell de club i de seleccions nacionals absolutes. Tothom coneix Sergio Canales, Thiago Alcantara o David de Gea. Avui m'agradaria xerrar de Daniel Pacheco ( Màlaga 1991)
Dani Pacheco és un mitja punta o interior dretà que amb 11 anys va fitxar pel FC Barcelona provinent del Malaga CF. Allà va jugar 4 anys, fins que amb 16 anys Rafa Benitez el va fitxar pel segon equip del Liverpool quan era juvenil.
Dani Pacheco és sots-campió d'Europa sub19 amb la selecció espanyola i maxim golejador del torneig disputat a França l'estiu passat, i si no fos per una lesió també seria campió d'Europa sub17. Pacheco es un jugador eminentment tècnic i te una gran cama dreta que utilitza per posar la pilota allà on vol. A més, és un dels millors llençadors de faltes que hi ha.
El futbol anglès li ha donat la maduresa física necessària per poder competir amb alguns dels jugadors més potents del mon. Es tracta d'un jugador amb molta qualitat, una gran darrera passada i molta sang freda per definir davant porteria.
Actualment pertany al Liverpool, però me consta que tè vàries ofertes per anar cedit a algun equip espanyol. És un estil de jugador que a la afició mallorquinista li agrada i a més té una forma de jugar similar a la de José Manuel Jurado, un jugador que arriba molt bé des de segona línia.
Daniel Pacheco, talent iniciat a La Masia, i acabat de pulir a Melwood. Un mitja punta de 20 anys que si segueix en aquesta línia molt aviat en sentireu parlar.

1 comentario:

¡Comenta el artículo!